Nieuws

Lees hier ons laatste nieuws, ervaringsverhalen van mantelzorgers, hulpvragers en vrijwilligers en blijf op de hoogte van onze activiteiten. Wij versturen ook periodiek een digitale nieuwsbrief. Meld je aan om de nieuwsbrief in je mailbox te ontvangen.

ZW_Kantongerecht

Kleine Dankjewel 2022

Als dank voor hun inzet het afgelopen jaar hebben Kap-vrijwilligers een bezoek gebracht aan diverse Apeldoornse locaties en samen geluncht.

Lees verder
Vrijwilligers bedankt

Dag van de vrijwilliger

Vandaag is de jaarlijkse Dag van de Vrijwilliger. Een dag waarop we alle Apeldoornse vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Lees verder
Participizza

Participizza avond

Apeldoornse Jonge Mantelzorgers van 17 jaar en ouder kunnen tijdens een gezellige ‘Participizza avond’ meedenken over activiteiten voor jonge mantelzorgers.

Lees verder
isa-hoes-merlijn-kamerling

Je bent niet alleen

Lezing van Isa Hoes en Merlijn Kamerling over omgang met verlies en rouw op 17 december in het Zwitsaltheater.

Lees verder
Liecke jeugdlintje klein

Lintje voor Liecke

Ervaringsmaatje Liecke Ockers kreeg afgelopen weekend een jeugdlintje uitgereikt door locoburgemeester Van den Berge van de Gemeente Apeldoorn.

Lees verder
Rianne-van-der-Molen

Podcast over NAH

In de podcast ‘Het gebutste brein van mijn vader’ praat Rianne van der Molen met haar vader die NAH heeft.

Lees verder
VacatureCoördinatorVrijwilligers

Vacature Coördinator Vrijwilligers

We zijn op korte termijn op zoek naar een Coördinator Vrijwilligers i.v.m. ziektevervanging, voor 16 tot 24 uur per week.

Lees verder
Insta_GratisConcert

Classic Night Concert

Mantelzorgers kunnen zaterdag 26 november samen met een introducé gratis naar het Classic Night Concert in de Grote Kerk.

Lees verder
LogoPKA

Krachtig Apeldoorn op RTV Apeldoorn

Regine, ouder van een zorgintensief kind, en Mantelzorgconsulent Tessa hebben bij RTV Apeldoorn uitgebreid mogen vertellen over Platform KrachtigApeldoorn.

Lees verder