Communicatie Adviseur Social Media

Help jij onze mooie verhalen te vertellen?

Stichting de Kap zet zich in voor een stad waar we elkaar helpen en iedereen mee kan doen. Want dat laatste is ook in Apeldoorn niet vanzelfsprekend! Meer mensen dan je denkt hebben dagelijks hulp of zorg nodig en komen niet in aanmerking voor professionele zorg en kunnen geen beroep doen op familie of vrienden.

Daarom zijn wij er. We verbinden mensen die hulp of zorg nodig hebben aan Apeldoorners die graag wat voor een ander willen doen. Een paar uurtjes kunnen soms een wereld van verschil maken in het leven van een ander. Daarnaast ondersteunen we mensen in Apeldoorn en omliggende dorpen die langdurig zorgen voor een familielid of vriend.

Iets vrijwillig voor een ander doen is mooi. Samen krijgen we heel wat voor elkaar!

Jaarlijks zijn er via ons meer dan 600 vrijwilligers actief, ze zijn bijvoorbeeld maatje, doen boodschappen, regelen vervoer of helpen met thuisadministratie. Daarnaast ondersteunen we zo’n 6800 mantelzorgers. Maar nu hebben we zelf hulp nodig.

We willen graag van je leren!

We hebben hele mooie verhalen te vertellen en we willen ons werk graag in Apeldoorn beter onder de aandacht brengen. Daar hebben we hulp bij nodig. Daarom zoeken we een professional die kennis heeft van social media en communicatie en onze mensen wil begeleiden. Vragen die bij ons spelen zijn bijvoorbeeld:

Hoe kunnen we Apeldoorners in de leeftijdscategorie 30 tot 60 jaar beter bereiken/inspireren om vrijwilliger te worden? Wat kunnen we doen om werkenden beter te bereiken? Hoe kunnen we onze social media beter inzetten? We gebruiken nu Instagram, Facebook en LinkedIn.

We zoeken een professional (of een bureau) die kritisch met ons wil meedenken. Iemand die adviseert, maar bijvoorbeeld ook af en toe teksten of social media posts wil maken. Wij willen heel graag van je leren, zodat we het uiteindelijk gewoon lekker zelf kunnen.

Dit krijg jij van ons
Het kost je niet veel tijd, een paar uurtjes per maand vinden we al geweldig. Door jouw hulp en inzet maak je het verschil bij een Apeldoornse organisatie met grote maatschappelijke impact. Ook krijg je de kans mensen te ontmoeten die je mogelijk in je dagelijks leven niet zo snel tegenkomt. Natuurlijk hebben we een onkosten vrijwilligersvergoeding voor je.

Neem voor meer informatie contact op met Lineke Maat.

Lineke

Lineke Maat

Directeur, De Kap

Bel of mail Lineke als je interesse hebt of meer informatie wil.