Het Alzheimer Trefpunt is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek over dingen die u meemaakt of die u bezighouden. Afwisselend worden er verschillende onderwerpen behandeld.

Op dinsdag 11 juni is het thema:
Regelingen (indicaties) voor mensen met dementie

De regelingen en zorgmogelijkheden voor thuiswonende mensen met dementie zijn best ingewikkeld. We noemen deze regelingen ‘indicaties’.  Deze avond komt er een deskundige vertellen over de meest voorkomende regelingen voor zorg en begeleiding thuis. Het doel hiervan is het leven van thuiswonende mensen met dementie én hun naasten zo comfortabel mogelijk te maken. Je krijgt deze avond waardevolle informatie en praktische tips. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

Iedere tweede dinsdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) bent u van harte welkom bij Woonzorgcentrum Loohof aan de Koning Lodewijklaan 2 in Apeldoorn.

De toegang is gratis, u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Meer weten? Neem dan contact op met Monique Steunenberg: 06 – 40730579.

Het Alzheimer Trefpunt wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe, Atlant Zorggroep, De Kap, Talma Borgh, Vérian en Zorggroep Apeldoorn en omstreken.