Sociaal contact

Heb je behoefte aan contact? Samen koffiedrinken, een spelletje doen of wil je graag naar buiten maar lukt dat alleen niet zo goed. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om sociale contacten te hebben of te onderhouden. Daar zijn allerlei redenen voor. Wat de reden ook is onze vrijwilligers komen graag:

  • voor een kopje koffie, een spelletje of een goed gesprek;
  • om samen te wandelen eventueel met de rolstoel;
  • om samen iets te ondernemen;

Onze vrijwilligers hebben tijd, aandacht en begrip. We maken graag eerst kennis met je. Een vrijwillige coördinator komt bij je thuis voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk waar je precies behoefte aan hebt en kun je ook vragen stellen. Hierna gaat de coördinator op zoek naar een vrijwilliger die goed bij jou past. Als de match gemaakt is zal de coördinator van tijd tot tijd vragen of het contact naar wens verloopt. Daarnaast is hij of zij altijd beschikbaar voor vragen.

 

Heb je behoefte aan contact zoals hierboven beschreven of wil je meer informatie neem dan contact op met de betreffende coördinator van de afdeling HulpSaam. De contactgegevens staan hieronder. Bij de coördinator staat vermeld voor welk stadsdeel deze verantwoordelijk is.

Eric

Eric Kremer

Coördinator vrijwilligers

HulpSaam – ZW, NW en dorpen

Miranda

Miranda Berenschot

Coördinator vrijwilligers

Maatjes Apeldoorn

Laura

Laura Vrijsen

Coördinator Vrijwilligers

HulpSaam – ZO en NO