Met elkaar, voor elkaar

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Heel eenvoudig!

Als bedrijf wil je graag een bijdrage leveren aan een betere wereld. Daarnaast wil je invulling geven aan je maatschappelijke betrokkenheid.
Maar waar begin je? En wat past binnen jullie dagelijkse werkzaamheden?

De Kap koppelt Apeldoorners die hulp of zorg nodig hebben met Apeldoorners die graag wat voor een ander willen doen. Denk aan ouderen, maar ook mensen met een beperking of gezinnen met een zorgintensief kind.

Samen met de Kap kunnen jij en je collega’s ervoor zorgen dat iedereen weer volwaardig mee kan doen in onze mooie stad. Wat voor jouw bedrijf een kleine moeite is, kan voor een ander grote impact maken.

Steeds meer bedrijven kiezen daarom om met ons samen te werken. Want samen bereiken we heel veel!

Kijk hoe Vigilat Beveiligingen dat doet:

Doe je mee?

Meedoen kan op velerlei manieren. Vrijwilligerswerk is maatwerk, dus we zoeken altijd iets wat bij jullie (als bedrijf en personen) past. 
Denk aan een lunchpauze-wandeling met een eenzame oudere (uit de buurt) of  het doen van boodschappen voor iemand met een beperking. 
Door je met een groepje collega’s aan iemand te verbinden blijf je flexibel en kan een hulpvrager op jullie bouwen.

Jouw voordelen:

0
Hulpvragen per jaar

Laten we dit SAMEN oppakken!

Meedoen kan op drie manieren:

MENSEN

Ga samen met jouw collega's vrijwilligerswerk doen! Dit kan 1 dag per jaar of een uurtje per maand. De hulpvragen variëren van sociale hulp (samen een wandeling maken) tot praktische hulp (boodschappen doen).

MIDDELEN

Natuurlijk kun je ons ook helpen door middelen (diensten of producten) te leveren. Afhankelijk van wat jij levert. Denk aan het beschikbaar stellen van ruimtes, presentjes of het verzorgen van drukwerk. Er is altijd een match!

MUNTEN

Donaties zijn altijd welkom bij de Stichting Vrienden van de Kap. Met deze stichting kan de Kap haar waardering uiten aan de vrijwilligers die zich vele uren voor een ander inzetten. Maar ook de hulpvragers een jaarlijks uitje bezorgen.

Samenwerken?

Auteur foto

Neem contact op met Eric Kremer:
06 427 435 19 of e.kremer@dekap.nl

Samen kijken we wat bij jullie past;
want vrijwilligerswerk is maatwerk!