Actueel

Lees hier ons laatste nieuws, (ervarings)verhalen van mantelzorgers, hulpvragers en vrijwilligers en blijf op de hoogte van onze activiteiten. Wij versturen ook periodiek een digitale nieuwsbrief. Meld je aan om de nieuwsbrief in je mailbox te ontvangen.

PKA1

Geslaagde themabijeenkomst PGB

Op de laatste bijeenkomst van platform Krachtig Apeldoorn kwam Margot Bos van Per Saldo vertellen over het persoonsgebonden budget (PGB)..

Lees verder
Vrijwilliger 02 small

Informeel 2023

De nieuwe Informeel wordt deze week door tientallen vrijwilligers verspreid onder alle mantelzorgers die bij de Kap zijn aangesloten.

Lees verder
Bijeenkomst 02

Kennismakingslunch

Medewerkers van de Kap en Stimenz hebben een succesvolle kennismakingssessie gehad met de buurtassistenten van Zuid Doet Samen.

Lees verder
Campagneposter Gigant bewerkt02

Start campagne Ontzorg de Mantelzorger

Met het ophangen van een affiche in de foyer van Filmtheater Gigant is de campagne ‘Ontzorg de Mantelzorger’ gelanceerd.

Lees verder
Ouder met zorgintensief kind – small

Persoonsgebonden Budget

Ouder van een zorgintensief kind en vragen over het Persoonsgebonden Budget (PGB)? Kom naar de themabijeenkomst op maandag 5 juni.

Lees verder
OntbijtGuusje_bewerkt

Dankjewel 2023

Vrijwilligers van de Kap konden als dank voor hun inzet dit jaar kiezen uit zeven activiteiten.

Lees verder
Platform_ouder

Vacature Vrijwilligers Gezinsondersteuning

Stichting de Kap zoekt Vrijwilligers Gezinsondersteuning om ouders met een zorgintensief kind af en toe te ontlasten.

Lees verder
Interview

Vertelvoorstelling

De Kap zoekt verhalen van Apeldoornse mantelzorgers die verteld kunnen worden tijdens een vertelvoorstelling in november 2023.

Lees verder
djembe

Djembé-workshop

Maandag 8 mei organiseert KrachtigApeldoorn een Djembé-workshop onder leiding van Wout Zwikkers voor ouders zorgintensief kind.

Lees verder