Wil je doneren? Graag!

vrienden_logo

Jouw donatie zorgt ervoor dat de Kap vrijwilligers en mantelzorgers een uitje kan aanbieden, zoals het bezoek aan een voorstelling bij Orpheus of een high tea. Daarmee kan de Kap haar waardering laten zien voor de vele uren die vrijwilligers en mantelzorgers inzetten.

Je kunt eenmalig doneren of Vriend worden van Vrienden van de Kap en ons met een vast bedrag steunen. Lees hier meer over onder Word Vriend.

Eenmalig doneren via iDeal

Je kunt heel gemakkelijk eenmalig via een iDeal-betaling een (zelfgekozen) bedrag doneren. Vul hiervoor het formulier in en kies welk bedrag je wilt doneren. Alle bedragen, klein of groot, zijn van harte welkom!
Als je je naam en e-mailadres invult, dan kunnen we je op de hoogte houden van nieuws en activiteiten van de Vrienden van de Kap.

Liever zelf een bedrag overmaken

Je kunt je bijdrage overmaken op onze bankrekening: NL77INGB0003405565 t.n.v. Stichting Vrienden van de Kap te Apeldoorn.

ANBI

Vrienden van de Kap staat bij de Belastingdienst geregistreerd als ANBI. Je gift is aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Op de website van de Belastingdienst staan de voorwaarden.