Voor organisaties

Het Stedelijk Knooppunt Mantelzorg in Apeldoorn ondersteunt mensen die langdurig zorgen voor een familielid of vriend. We bieden (jonge) mantelzorgers informatie, advies en ondersteuning.

We zijn er ook voor organisaties en bedrijven in Apeldoorn. We ondersteunen bedrijven om mantelzorgvriendelijk te werken. Werk je als beroepskracht of vrijwilliger in zorg, welzijn of onderwijs? Dan delen we graag onze kennis en informatie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat mantelzorgers (h)erkend, gehoord, gewaardeerd en gesteund worden.

Wil jij ook mantelzorgers binnen jouw organisatie ondersteunen? Of wil je samenwerken op het gebied van mantelzorgondersteuning? Kijk dan vast eens bij de onderstaande onderwerpen of neem direct contact met ons op.

Laatste nieuws

Participizza

Participizza avond

Apeldoornse Jonge Mantelzorgers van 17 jaar en ouder kunnen tijdens een gezellige ‘Participizza avond’ meedenken over activiteiten voor jonge mantelzorgers.

Lees verder
Liecke jeugdlintje klein

Lintje voor Liecke

Ervaringsmaatje Liecke Ockers kreeg afgelopen weekend een jeugdlintje uitgereikt door locoburgemeester Van den Berge van de Gemeente Apeldoorn.

Lees verder
Rianne-van-der-Molen

Podcast over NAH

In de podcast ‘Het gebutste brein van mijn vader’ praat Rianne van der Molen met haar vader die NAH heeft.

Lees verder