Voor organisaties

Het Stedelijk Knooppunt Mantelzorg in Apeldoorn ondersteunt mensen die langdurig zorgen voor een familielid of vriend. We bieden (jonge) mantelzorgers informatie, advies en ondersteuning.

We zijn er ook voor organisaties en bedrijven in Apeldoorn. We ondersteunen bedrijven om mantelzorgvriendelijk te werken. Werk je als beroepskracht of vrijwilliger in zorg, welzijn of onderwijs? Dan delen we graag onze kennis en informatie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat mantelzorgers (h)erkend, gehoord, gewaardeerd en gesteund worden.

Wil jij ook mantelzorgers binnen jouw organisatie ondersteunen? Of wil je samenwerken op het gebied van mantelzorgondersteuning? Kijk dan vast eens bij de onderstaande onderwerpen of neem direct contact met ons op.

Laatste nieuws

PKA1

Geslaagde themabijeenkomst PGB

Op de laatste bijeenkomst van platform Krachtig Apeldoorn kwam Margot Bos van Per Saldo vertellen over het persoonsgebonden budget (PGB)..

Lees verder
Campagneposter Gigant bewerkt02

Start campagne Ontzorg de Mantelzorger

Met het ophangen van een affiche in de foyer van Filmtheater Gigant is de campagne ‘Ontzorg de Mantelzorger’ gelanceerd.

Lees verder
Ouder met zorgintensief kind – small

Persoonsgebonden Budget

Ouder van een zorgintensief kind en vragen over het Persoonsgebonden Budget (PGB)? Kom naar de themabijeenkomst op maandag 5 juni.

Lees verder