Ik ben vrijwilliger

We zijn trots en blij dat jij samen met vele andere vrijwilligers het leven van mede-Apeldoorners een beetje mooier maakt. We willen je zo goed mogelijk ondersteunen om dit mooie werk met plezier te blijven doen. Daarom organiseren we regelmatig themabijeenkomsten, trainingen en intervisie; deskundigheidsbevordering. Daarnaast organiseren we ook gezellige uitstapjes of bijeenkomsten om elkaar te ontmoeten of onze vrijwilligers te bedanken. We hebben ook een aantal handige zaken voor je op een rijtje gezet waar je gedurende je vrijwilligerswerk wat aan hebt.

rolstoelwandelen

Actuele hulpvragen

Geregeld hebben we hulpvragen die wat moeilijker in te vullen zijn. We plaatsen deze hulpvragen in de rubriek “actuele hulpvragen”. Kijk af en toe eens bij deze rubriek. Misschien zit er een hulpvraag tussen die jij best zou willen doen ook al is het iets anders dan je normaal doet.

Laatste nieuws

ZW_Kantongerecht

Kleine Dankjewel 2022

Als dank voor hun inzet het afgelopen jaar hebben Kap-vrijwilligers een bezoek gebracht aan diverse Apeldoornse locaties en samen geluncht.

Lees verder
Vrijwilligers bedankt

Dag van de vrijwilliger

Vandaag is de jaarlijkse Dag van de Vrijwilliger. Een dag waarop we alle Apeldoornse vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Lees verder
Participizza

Participizza avond

Apeldoornse Jonge Mantelzorgers van 17 jaar en ouder kunnen tijdens een gezellige ‘Participizza avond’ meedenken over activiteiten voor jonge mantelzorgers.

Lees verder