Ik ben vrijwilliger

We zijn trots en blij dat jij samen met vele andere vrijwilligers het leven van mede-Apeldoorners een beetje mooier maakt. We willen je zo goed mogelijk ondersteunen om dit mooie werk met plezier te blijven doen. Daarom organiseren we regelmatig themabijeenkomsten, trainingen en intervisie; deskundigheidsbevordering. Daarnaast organiseren we ook gezellige uitstapjes of bijeenkomsten om elkaar te ontmoeten of onze vrijwilligers te bedanken. We hebben ook een aantal handige zaken voor je op een rijtje gezet waar je gedurende je vrijwilligerswerk wat aan hebt.

rolstoelwandelen

Actuele hulpvragen

Geregeld hebben we hulpvragen die wat moeilijker in te vullen zijn. We plaatsen deze hulpvragen in de rubriek “actuele hulpvragen”. Kijk af en toe eens bij deze rubriek. Misschien zit er een hulpvraag tussen die jij best zou willen doen ook al is het iets anders dan je normaal doet.

Laatste nieuws

Coördinator Vrijwilligers

Zoek je een baan met maatschappelijke impact? Wij zoeken een Coördinator Vrijwilligers voor 20 – 24 uur per week.

Lees verder
Mantelzorgsalon

Hoe ziet jouw ‘later’ eruit?

Uit onderzoek blijkt dat mensen met een migratieachtergrond veel eerder beginnen met mantelzorgen en langer doorgaan met de zorg.

Lees verder
Lezing Ronald Giphart over NAH1

‘Mama, je kunt weer praten!’

Afgelopen zondagmiddag zat de zaal bij CODA vol met zo’n 60  belangstellenden voor de lezing van Ronald Giphart over niet-aangeboren.

Lees verder