‘Waarom doet hij zo anders?’, ‘Hoe moet ik hier mee omgaan?’ of ‘Wat kan ons helpen zodat we de zorg beter kunnen volhouden?’. Het zijn maar een paar van de vragen die regelmatig gesteld worden door familie en naasten van iemand met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Tijdens de cursus ‘Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel’ delen deskundigen hun kennis en ervaring met de deelnemers. Op een praktische wijze wordt advies gegeven over de omgang met een NAH-patiënt, de beschikbare hulp en de manieren om als mantelzorger zelf het hoofd boven water te houden. Er is tijdens de bijeenkomsten voldoende gelegenheid om met lotgenoten ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

De gratis cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van twee uur (van 19:30 tot 21:30 uur) en start op dinsdag 14 februari. De overige data zijn: 28-02, 14-03 , 28-03, 11-04 en 25-04. Er kunnen maximaal 15 personen aan de cursus deelnemen. Graag aanmelden vóór dinsdag 7 februari bij mantelzorgconsulent Karin Fennes. Zie contactgegevens hiernaast.

Bekijk hier de flyer over de cursus ‘Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel’.