Zondag 28 januari start de EVE Foundation een Praatgroep voor Jongeren in Rouw. De praatgroep is speciaal voor jongeren tussen de 14 tot 24 jaar uit Apeldoorn en omgeving, die één of beide ouders zijn verloren.

De jongeren komen een half jaar lang één keer per maand van 14:00 tot 19:00 uur bij elkaar in De Klup aan de Mariastraat 52-54. Tijdens de bijeenkomsten staan de gevoelens en ervaringen van de jongeren centraal. Ze krijgen de kans om hun verdriet te uiten, herinneringen te delen en te leren hoe ze met hun verlies kunnen omgaan. Naast de gesprekken met elkaar zal in iedere bijeenkomst een activiteit plaatsvinden en gezamenlijk gegeten worden.

De Praatgroep Jongeren in Rouw wordt begeleid door Marie-Louise de Vries, docent en ervaren counselor/vertrouwenspersoon voor jongeren en Patricia Harmsen, coach in rouw en verlies. Beiden hebben zelf aan den lijve ondervonden wat rouw met je doet. Deelname aan de Praatgroep voor Jongeren in Rouw is gratis. Aanmelden kan via patricia.harmsen@online.nl.