Vacature: Flex Vrijwilliger

Meld je aan als Flex Vrijwilliger en help een stadgenoot de zomer door!

In de zomermaanden zijn veel mensen eenzaam. Vrijwilligers en familieleden gaan met vakantie, activiteiten staan even stil en er is veel minder aanloop dan normaal. Juist in deze periode kun je dus extra veel voor iemand betekenen, alleen al met jouw aandacht en tijd.

De Kap zoekt vrijwilligers die in de zomermaanden op flexibele basis vrijwilligerswerk willen doen. Denk bijvoorbeeld aan iemand thuis bezoeken, helpen met de wekelijkse boodschappen, samen een kop koffie drinken of samen wandelen.

Een van onze vrijwilligers vertelt:
‘Ik vind het vrijwilligerswerk bij de Kap verrijkend. Je komt met mensen in aanraking die je normaal niet tegenkomt. Het is fijn wat te kunnen betekenen voor de samenleving.’

Dus, ben jij in de maanden juli en augustus flexibel beschikbaar om iemand te bezoeken, dan leren we jou graag kennen. Samen kijken we wat het meest passend is voor jouw situatie en beschikbare tijd.

Laura

Laura Vrijsen

Coördinator Vrijwilligers, HulpSaam – ZO en NO

Heb jij tijdens de zomermaanden af en toe een momentje over om een ander blij te maken? Dan plan ik graag een kop koffie (of thee) met je in om kennis te maken!