Hou je van knutselen met papier, lijm, stiften en stickers? Op donderdag 10 oktober organiseren we weer een creatieve middag speciaal voor mantelzorgers.

Onder begeleiding van Marloes – op sociale media beter bekend als ‘The Dutch Scrapper’ – gaan we weer scrapbooken. In een ‘scrapbook’ leg je je herinneringen vast. Niet zomaar een aantal foto’s naast elkaar, maar een heus kunstwerkje, waarbij je van de pagina’s een vrolijk geheel maakt door er van alles bij te plakken, te schrijven en te knutselen.

Technieken
Heb je nog nooit eerder een scrapbook gemaakt? Geen zorgen; Marloes legt een aantal technieken stap voor stap uit. Dus iedereen, beginners en gevorderden, gaat met twee mooie pagina’s naar huis. Voor iedere deelnemer ligt een pakketje met papier en decoratiemateriaal klaar. Gereedschap en andere hulpmiddelen zijn ook aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen spullen meenemen.

Datum: Donderdag 10 oktober 2024
Tijd: van 13.30 tot 15.30 uur
Locatie: de Kap, Regentesselaan 2-B
Kosten: 5 euro

Aanmelden
Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan voor 7 oktober aan bij Monique Steunenberg, Mantelzorgconsulent bij de Kap.