Mantelzorgwaardering

Helaas is de termijn voor het aanvragen van de mantelzorgwaardering 2023 verstreken. Er kunnen dus geen nieuwe aanvragen meer worden ingediend.

Iedereen die een verzoek om hulp bij het aanvragen heeft gedaan via het speciale telefoonnummer wordt nog teruggebeld en geholpen. Je aanvraag valt daarmee binnen de aanvraagtermijn.

 

Wanneer krijg ik de waardering

Heb je de waardering aangevraagd? Vanaf 1 december worden de aanvragen verwerkt en beoordeeld. Is je aanvraag compleet, goedgekeurd en toegekend dan wordt de waardering (50 euro) zo snel mogelijk, automatisch op je Stadspas bijgeschreven.

Heb je nog geen Stadspas dan krijg je deze binnen enkele dagen thuisgestuurd inclusief alle informatie over hoe je deze pas kan activeren.

Het tegoed kan tot 1 december 2024 besteed worden bij de aangesloten ondernemers. Is het tegoed verbruikt? Bewaar dan aub de Stadspas voor volgend jaar of een andere regeling van de gemeente.

Als blijkt dat je aanvraag niet correct is gedaan of niet compleet is dan zal een eventuele toekenning langer duren.

 

Hoe weet ik dat het geld op mijn pas staat?

Log daarvoor in op je persoonlijke pagina op stadspas.apeldoorn.nl op deze site vind je ook alle deelnemende ondernemers.