Bestel de ‘Apeldoornse Heldenkoek’ en trakteer een mantelzorger

Op de Dag van de Mantelzorg, vrijdag 10 november, is de campagne Apeldoornse Helden van start gegaan. Iedereen kent in z’n eigen omgeving wel een mantelzorger. Iemand die als vanzelfsprekend zorgt voor een kind, partner of ouder. Mantelzorgen overkomt je en heeft een grote impact op je leven. Daarom zijn mantelzorgers ‘Apeldoornse Helden’ en verdienen ze een schouderklopje in de vorm van een lekkere traktatie.

Gedurende de gehele maand november kun je zo’n gratis Apeldoornse Heldenkoek bestellen. Verras hiermee een mantelzorger in jouw omgeving en toon zo jouw waardering voor hun onmisbare inzet.

Mantelzorg, dat is andere koek

In Apeldoorn zijn zo’n 40.000 mantelzorgers actief, wat neerkomt op ongeveer 1 op de 4 personen. Mantelzorg is geen keuze, maar een verantwoordelijkheid die soms plotseling op je pad komt. Je draagt zorg voor een dierbare zoals je kind, partner of ouder, die te maken heeft met een ziekte of een beperking. Dit heeft aanzienlijke impact op je eigen leven.

Trakteer jouw held

De traktatie is de Apeldoornse Heldenkoek, met een twist van sterrenchef Jonnie Boer. Bij de koek ontvang je ook een mooie kaart waarop je een persoonlijke boodschap kunt schrijven. Samen vormen ze een bijzonder gebaar om jouw waardering te tonen aan een mantelzorger. De kruidige koek smaakt bovendien heerlijk bij een kopje koffie of thee, dus reden genoeg voor een bezoekje aan jouw Apeldoornse held.

Bestellen doe je gratis en gemakkelijk via onderstaande bestelknop. Fietskoeriers Apeldoorn zorgt ervoor dat het brievenbuspakje binnen enkele dagen wordt bezorgd.

Apeldoornse Helden is een initiatief van De Kap, mede mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn. Daarnaast zijn Stimenz, Zorggroep Apeldoorn, Klein Geluk en MEE Apeldoorn betrokken bij deze hartverwarmende campagne.