Welgemeende blijk van waardering voor vrijwilligers de Kap

Eerst lekker ontbijten bij Guusje en vervolgens naar de film ‘Une belle course’ in Gigant, dat is één van de zeven leuke activiteiten waar vrijwilligers van de Kap dit jaar uit kunnen kiezen. Zij krijgen deze activiteiten in de maand mei gratis aangeboden als blijk van waardering voor het feit dat zij zich met hart en ziel inzetten voor een ander.

Ieder jaar bedankt de Kap haar vrijwilligers met een ‘Dankjewel’ voor de tijd en energie die zij hebben gestoken in het ondersteunen van kwetsbare inwoners van Apeldoorn en omliggende dorpen. Hun toewijding en harde werk hebben een grote impact op de Apeldoornse samenleving.

Keuze

Behalve het ontbijtje+film hebben de vrijwilligers dit jaar de keuze uit de voorstelling ‘Modderkruipers’ van Yentl en de Boer in Orpheus, een bierproeverij bij Bierproeverij Puik, een wijnproeverij bij slijterij Henri Bloem of een High Tea bij Het Oude Kantongerecht. Vrijwilligers die liever de buitenlucht opzoeken kunnen samen met een parkgids een wandeling maken door het Aardhuispark in Kroondomein Het Loo. De wandeling wordt afgesloten met een lunch. En muziekliefhebbers kunnen in Orpheus hun hart ophalen tijdens het optreden van Motel Westcoast. Dit muziekgezelschap brengt songs van legendarische groepen als The Eagles, The Beach Boys, Crosby, Stills & Nash en The Doobie Brothers.

Alle Kap-vrijwilligers hebben inmiddels een uitnodiging voor de ‘Dankjewel 2023’ ontvangen. Zij kunnen zich nog inschrijven voor de bierproeverij of voor het ontbijt+film arrangement. Ook zijn er nog enkele kaarten beschikbaar voor Motel Westcoast.

Voor de jubilarissen wordt in september nog een aparte activiteit georganiseerd.

Bekijk hier het volledige programma van de ‘Dankjewel 2023’.