Samen ontbijten en gezellig naar de film

“Wat een leuke ochtend was dat, heel erg bedankt!”, zo reageerde een vrijwilliger na afloop van de Dankjewel-activiteit ‘Ontbijt+Film’. Het was één van de zeven leuke activiteiten waar vrijwilligers van de Kap dit jaar uit konden kiezen, als dank voor het feit dat zij zich met hart en ziel inzetten voor een ander.

“Het ontbijt bij Guusje was heerlijk en ik vond het leuk om kennis te maken met andere Kap-vrijwilligers”, aldus de vrijwilliger. Na het ontbijt gingen de deelnemers naar filmtheater Gigant om samen naar de film ‘Une belle course’ te kijken. Een prachtige film met ontroerende momenten en humor. Een mooie mix van een lach en een traan. “De film vond ik geweldig mooi. Weer een inspiratiebron om wat vaker naar de bioscoop te gaan!”

Activiteiten

Behalve het ontbijt+film hadden de vrijwilligers dit jaar de keuze uit de voorstelling ‘Modderkruipers’ van Yentl en de Boer of een optreden van Motel Westcoast in Orpheus, een bierproeverij bij Bierproeverij Puik, een wijnproeverij bij slijterij Henri Bloem, een High Tea bij Het Oude Kantongerecht of een wandeling met parkgids door het Aardhuispark in Kroondomein Het Loo.

Bekijk hier de foto’s van de ‘Dankjewel 2023’.