Doneer een kopje koffie voor een ander

Een lekker kopje koffie in de Apeldoornse horeca! Dat gun je ook degenen die hier geen geld voor hebben en/of een beetje eenzaam zijn. Gasten van Station Royaal (je raadt het al; op het Stationsplein) kunnen daarom – als ze dat willen – een kopje koffie of thee doneren aan iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken. De eerste donaties zijn inmiddels binnen!

Het concept is heel eenvoudig, maar zeer effectief. Bij horecagelegenheid Station Royaal staat momenteel op iedere tafel een kaart met een QR-code. Door de code te scannen kun je een kopje koffie of thee doneren aan een onbekende stadsgenoot die daar zelf niet de financiële ruimte voor heeft.

Gezellig

De donaties komen binnen bij de Kap. De Kap koppelt mensen die graag wat voor een ander willen doen aan Apeldoorners die hulp nodig hebben. Met behulp van deze donaties kunnen de vrijwilligers hun hulpvragers een gezellig en kosteloos uitje aanbieden bij Station Royaal. Want het idee is dat een simpel gebaar – zoals het ontspannen genieten van een lekker kopje koffie of thee met een fijn gesprek – al een wereld van verschil kan maken.

Doneerknop

Wil jij ook bijdragen aan dit initiatief en iemand een geluksmomentje schenken in de vorm van een lekker kopje koffie of thee bij Station Royaal? Ga dan rechtstreeks naar de doneerknop onderaan deze pagina. Alle bedragen, klein of groot, zijn van harte welkom.

Behalve een kopje koffie of thee kun je natuurlijk ook je tijd doneren door een paar uurtjes per maand vrijwilligerswerk te doen. Meer informatie over vrijwilligerswerk vind je hier.

Samen maken we Apeldoorn mooier en socialer.

Station Royaal en de Kap ontvangen jouw donatie via de bankrekening van de Vrienden van de Kap.