Eerste editie Informeel+Actueel plus oproep suggesties meerjarenplan

Om je sneller op de hoogte te brengen van het laatste Kap-nieuws, de nieuwste vrijwilligersvacatures en de mooiste ervaringsverhalen, publiceren we vanaf nu zes keer per jaar de online nieuwsbrief Informeel+Actueel.

In de eerste editie van het informatiebulletin kun je o.a. lezen waarom we Marleen Hoogeboom van stichting Da Capo verrassen met een bloemetje, hoe werknemers van Vigilat en Guusje zich als vrijwilliger inzetten voor de Apeldoornse samenleving, vertelt vrijwilliger Thuisadministratie Ben hoe hij mensen helpt met hun financiële administratie en stelt mantelzorgconsulent Tessa zich aan je voor.

Meerjarenplan

Verder roep ik de lezers van de Informeel+Actueel op om ons input te geven voor het meerjarenplan van de Kap. Zoals je weet ondersteunen we mensen in Apeldoorn en omliggende dorpen die langdurig zorgen voor een familielid of vriend. En we koppelen mensen die hulp of zorg nodig hebben met Apeldoorners die wat voor een ander willen doen. Samen maken we al 55 jaar het verschil in Apeldoorn. En dat blijft de komende jaren hard nodig. Vergrijzing en toenemende druk op de zorg maken ons werk in de toekomst belangrijker dan ooit. Naar verwachting is de vraag in 2040 zo groot, dat vrijwel elke Nederlander voor een naaste zal zorgen. Werk aan de winkel dus.

De Kap stelt dit voorjaar een nieuw meerjarenplan op. Waar moeten we ons hard voor maken? Welke thema’s vind jíj belangrijk? Heb je suggesties? Laat het ons weten! We stellen je inbreng zeer op prijs. Laat je suggestie(s) achter in onze ideeënbus. Medio dit jaar hoop ik jullie ons nieuwe meerjarenplan te kunnen presenteren.

Lineke Maat (directeur stichting de Kap)

Heb je de Informeel+Actueel niet ontvangen, maar wil je wel graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Kap? Meld je dan aan voor deze tweemaandelijkse nieuwsbrief via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Zo krijg je steeds het laatste nieuws van de Kap en onze activiteiten automatisch in je mailbox.
Ik ontvang graag:
zorg voor oudere