Lang gekoesterde wens van Eric komt uit

Sinds 1 augustus is Eric Kremer onze nieuwe Coördinator Vrijwilligers. Hiermee komt een lang gekoesterde wens van hem, te weten: werken in de sector Zorg en Welzijn, eerder uit dan verwacht.

Eric (getrouwd, zoon, dochter en hond) heeft bijna 30 jaar in de verzekeringsbranche gewerkt, waarvan de laatste jaren als trainer/coach bij Centraal Beheer. Naast zijn baan heeft hij in de loop van de tijd heel veel verschillende soorten vrijwilligerswerk gedaan. Zowel uitvoerend, coördinerend als bestuurlijk. Van gezinscoach bij Humanitas tot begeleider bij het Passend Voetbal, van ambassadeur van het Apeldoornse Sport- en Beweegakkoord tot vlogger bij de Kap. “De meeste energie krijg ik van het contact met andere mensen. Ik ben altijd op zoek naar het verhaal achter bepaald gedrag”, zegt hij zelf.

“Het losweken van Centraal Beheer en de financiële sector zal nog wel even duren. Maar alle mooie ervaringen uit de commerciële- en trainingswereld neem ik mee naar mijn nieuwe functie als Vrijwilligerscoördinator bij de Kap.”De eerste 100 uur als beroepskracht heeft Eric er inmiddels opzitten en zijn enthousiasme is alleen maar gegroeid.