Platform KrachtigApeldoorn kijkt met trots terug op afgelopen jaar

De werkgroep van het Platform KrachtigApeldoorn kwam onlangs samen om – onder het genot van een heerlijke pizza – het afgelopen jaar te evalueren. Het Platform vervult in de gemeente Apeldoorn inmiddels een belangrijke rol door ouders met een zorgintensief kind te voorzien van steun, erkenning en herkenning, o.a. door het organiseren van een maandelijkse themabijeenkomst.

Al terugblikkend is de werkgroep trots op het aantal bereikte ouders, de mooie gesprekken en de invulling van de bijeenkomsten. Een belangrijk punt dat uit de evaluatie naar voren kwam, is het streven naar meer transparantie en toegankelijkheid. Daarom gaat de werkgroep werken aan een jaarkalender, zodat geïnteresseerden eerder op de hoogte zijn van de themabijeenkomsten en andere activiteiten van het Platform.

Ben je geïnteresseerd in het Platform KrachtigApeldoorn, wil je op de hoogte blijven van de komende bijeenkomsten of wil je deelnemen aan de werkgroep? Neem dan contact op met Tessa Wobma van de Kap via t.wobma@dekap.nl.