Ferdi Woudenberg wil als ‘vriend’ iets terug doen voor Apeldoornse samenleving

Op 30 maart begaf ik mij naar Vast & Zeker Bedrijfsverzekeringen aan de Hoofdstraat. Niet om een verzekering af te sluiten, maar om een gesprek te hebben met directeur-eigenaar Ferdi Woudenberg (rechts op de foto) die zich onlangs als nieuwe ‘Vriend van de Kap’ heeft aangemeld.

De Stichting Vrienden van de Kap maakt zich sterk voor ondersteuning van activiteiten van de Kap door het werven van geld en/of goederen en diensten. Met de bijdrage van de Vrienden worden activiteiten georganiseerd waarmee de Kap Apeldoornse vrijwilligers en mantelzorgers kan bedanken voor hun hartverwarmende inzet. Als nieuwe voorzitter van de stichting maak ik graag kennis met onze nieuwe vrienden.

Warme interesses

Ik was vanzelfsprekend vooral geïnteresseerd in de beweegredenen van de heer Woudenberg om zich als Vriend van de Kap te gaan inzetten. Behalve zakelijke interesses als verzekeraar voor onze organisatie, merkte ik vooral toch de warme interesse voor het wel en wee van de Apeldoornse bevolking.

Als geboren en getogen Apeldoorner en als succesvol ondernemer voelt hij zich verplicht ook iets terug te doen voor de Apeldoornse samenleving. Bovendien heeft hij zelf ervaring als mantelzorger. Samen met zijn broer en zus zorgt hij voor hun vader. Na een kennismakingsgesprek met directeur Lineke Maat van de Kap, enkele weken geleden, hoefde hij dan ook niet lang na te denken om zich als Vriend van de Kap aan te melden.

Word ook Vriend van de Kap

Draag jij de Apeldoornse samenleving ook een warm hart toe en zou je de activiteiten van stichting de Kap financieel willen steunen? Word dan net als Ferdi Woudenberg een ‘Vriend van de Kap’. Dat kan al met een donatie van vijf euro per maand. Kijk hier voor meer informatie.

Wim Becker Hoff
Voorzitter Vrienden van de Kap