Samen herinneringen ophalen bij Het Geheugenkabinet

Voor mensen met dementie en hun naasten is er maandag 17 april van 10:00 tot 11:30 weer een Geheugenkabinet in CODA.

Het Geheugenkabinet is een plek in CODA Centrale Bibliotheek met boeken, romans, films en spellen over het geheugen. Op deze plek wordt ook de gelijknamige activiteit georganiseerd voor mensen met dementie en hun naasten.

Tijdens deze maandelijkse bijeenkomsten wordt een herkenbaar of actueel onderwerp besproken, waarbij meerdere zintuigen gebruikt worden. Denk aan thema’s als de Veluwe, ADO speelgoed, Zwitsal, voorwerpen van vroeger en Paleis Het Loo. Ontspanning en plezier staan voorop. Wat zie je? Waar doet het je aan denken? Hoe deed je dit vroeger? Zo train je op een leuke, gezellige en laagdrempelige manier het geheugen, terwijl je samen geniet.

Aanmelden Geheugenkabinet

Deelname aan Het Geheugenkabinet is gratis. Reserveren is wel noodzakelijk. Meld je en jouw partner, vriend(in), familielid of andere naaste van tevoren aan door een e-mail te sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl. Zet daarin je naam, telefoonnummer en het aantal personen. Doe dit uiterlijk woensdag 12 april. De reservering is definitief wanneer je een bevestigingsmail van CODA hebt ontvangen. Neem voor vragen contact op via inclusie@coda-apeldoorn.nl.

Het Geheugenkabinet wordt mede mogelijk gemaakt door het Geheugensteunpunt Apeldoorn en Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe.