Eet mee, denk mee!

Op donderdagochtend 16 maart organiseert de Kap tussen 8:30 en 10:30 uur een inspiratie-ontbijt over het nieuwe meerjarenplan. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Wil je met ons meedenken? Meld je dan nu aan!

Vrijwilligers en mantelzorgers betrokken bij de Kap maken al 55 jaar verschil in Apeldoorn, door kwetsbare Apeldoorners en hun naasten te ondersteunen. We koppelen mensen die hulp nodig hebben aan Apeldoorners die wat voor een ander willen doen. En we ondersteunen diegenen die langdurig voor een familielid of vriend zorgen. Dat blijft de komende jaren hard nodig.

Meerjarenplan

We gaan een meerjarenplan opstellen, waarin we de ambities van de Kap formuleren voor de periode 2023-2026. Daarvoor hebben we input nodig van onze vrijwilligers, mantelzorgers en samenwerkingspartners. Wat zijn belangrijke ontwikkelingen? Welke rol kan de Kap hierin vervullen? Wat is daarvoor nodig? We bespreken bijvoorbeeld hoe we kunnen inspelen op veranderende wensen van vrijwilligers, over diversiteit en over samenwerking tussen organisaties.

Aanmelden voor de laatste plaatsen bij het inspiratie-ontbijt op 16 maart kan via info@dekap.nl. Je kunt je suggesties ook doorgeven via onze ideeënbus.