De Kap blaast Mantelzorg Wandelgroep nieuw leven in

Voor Corona was er in Apeldoorn een actieve en gezellige wandelgroep specifiek voor mantelzorgers, die met elkaar konden sparren over onderwerpen die op je pad komen bij het zorgen voor een naaste. Denk hierbij aan de beslissingen die je moet nemen, aan alle administratieve regelingen die op je af komen en natuurlijk aan de bijbehorende emoties. Het is tijd om deze activiteit weer nieuw leven in te blazen…

Het uitgangspunt van de Mantelzorg Wandelgroep is simpel maar krachtig: samen met mede-mantelzorgers genieten van de frisse lucht, de natuur en elkaars gezelschap en steun, zodat je de uitdagingen van het mantelzorgen beter aankunt.

Oproep

Wij doen een oproep aan mantelzorgers die mee willen denken en/of mee willen wandelen, zodat we deze activiteit opnieuw kunnen organiseren. We denken aan een start op een centraal punt in Apeldoorn met een kop koffie of thee om vervolgens op pad te gaan met wellicht een gespreksonderwerp die specifiek over mantelzorg gaat als daar behoefte aan is en natuurlijk volop ruimte voor gezelligheid.

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons meedenken of ben je gewoon geïnteresseerd om mee te wandelen? Neem dan contact op met Monique Steunenberg, mantelzorgconsulent bij de Kap, via telefoonnummer 055 529 55 20 of stuur een e-mail naar m.steunenberg@dekap.nl. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze hernieuwde Mantelzorg Wandelgroep!