Gratis webinar ‘Mantelzorgen met gezonde grenzen’

Je grenzen in de gaten houden is voor iedereen belangrijk. En zorg je voor een ander, dan is het éxtra belangrijk dat je je grenzen bewaakt. Zeker als je lang en/of intensief voor iemand zorgt. Of voor meerdere mensen tegelijk.

Speciaal voor mantelzorgers uit Apeldoorn en omliggende dorpen organiseert de Kap op donderdag 11 mei het gratis online webinar ‘Mantelzorgen met gezonde grenzen’.

In dit webinar leert mantelzorgcoach Lieke Bos van MantelzorgNL hoe je je grenzen (beter) kunt bewaken. Want grenzen zijn nodig om te kunnen zorgen op een manier die bij jou past. En om de zorg te kunnen combineren met andere bezigheden, zoals werk, studie, gezin en sociale contacten. Duidelijke grenzen zorgen ook voor heldere communicatie tussen jou en degene voor wie je zorgt en het voorkomt onderlinge irritatie.

Het webinar start om 19.00 uur en duurt tot 20.00 uur en wordt via Zoom gegeven. Uiterlijk 1 dag voor het webinar ontvang je de uitnodiging met de link. Aanmelden kan door voor 5 mei een mailtje te sturen naar info@dekap.nl of te bellen met de Kap: 055 529 55 20.