Voorstelling: ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’

Met ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ (morgen ben ik het toch weer vergeten) gaat theatermaker Madeleine Matzer op zoek naar antwoorden op de vele vragen die er bestaan rondom het omgaan met dementie. De voorstelling is donderdag 19 september om 19.30 uur te zien in Gigant. 

Een voorstelling voor theaterliefhebbers, mantelzorgers, zorgprofessionals en iedereen die ooit met dementie in aanraking zal komen. Actrice Astrid van Eck speelt zowel de rol van de moeder met dementie als die van de zoekende dochter en wordt daarbij muzikaal bijgestaan door Helge Slikker.

Na de voorstelling is er een nagesprek met als thema: hoe is het om iemand die nog leeft, stukje bij beetje kwijt te raken? Kun je die persoon dan nog terugvinden? En zo ja, waar en hoe?

‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ kan een confronterende voorstelling zijn en is om deze reden niet geschikt voor mensen met dementie.

De voorstelling vindt plaats in het kader van Wereld Alzheimer Dag in samenwerking met Netwerk Dementie Oost-Veluwe en Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe.

Weggeefactie
De Kap geeft 12 gratis kaartjes weg voor deze voorstelling aan mantelzorgers voor een naaste met dementie en vrijwilligers die actief zijn voor iemand met dementie. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar Willy van Essen, PR & Communicatie: w.vanessen@dekap.nl. De eerste 12 aanmeldingen ontvangen een kaartje.