Nazomerse borrel Platform KrachtigApeldoorn

Het is aftellen geblazen! Nog een paar dagen en dan gaan de scholen weer van start, voor wie dit van toepassing is. Waar sommige ouders niet kunnen wachten tot het normale ritme weer begint, nemen anderen met moeite afscheid van de zomerse ‘rust’.

Hoe dan ook, voor de ouders met een zorgintensief kind tijd om weer even bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Het Platform Krachtig Apeldoorn organiseert daarom een gezellige borrel op maandagavond 11 september vanaf 19:15 uur bij Grand Café Station Royaal in Apeldoorn. Een sfeervolle monumentale locatie bij het station, waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt vanuit verschillende zorginstellingen ervaring op kunnen doen in de horeca.

Borrel mee

De hapjes en de eerste twee drankjes zijn alvast betaald door het platform KrachtigApeldoorn. Borrel je gezellig mee? Meld je dan vóór 8 september aan via Tessa Wobma of Laura Wenneker. Het aantal plekken is beperkt, dus wacht niet te lang. Parkeren is in en rondom het centrum na 18:00 uur gratis en kan bijvoorbeeld aan de Sophialaan.