Matrozenkoor verrast Platform Krachtig Apeldoorn met cheque

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Ontmoetingsplek Het Kristal kreeg Platform Krachtig Apeldoorn een cheque van 1500 euro aangeboden door Matrozenkoor Apeldoorn. Platform Krachtig Apeldoorn is opgericht door ouders van een zorgintensief kind om elkaar te steunen en onderling ervaringen uit te wisselen.

De nieuwjaarsbijeenkomst stond in het teken van ontmoeten, onder het genot van een hapje, een drankje en een muzikale verrassing. Die verrassing was het Matrozenkoor Apeldoorn, ook wel het ‘Goede Doelenkoor’ genoemd. Het koor bestaat uit een groep enthousiaste zingende mannen uit Apeldoorn en omgeving. Met hun Nederlandstalig repertoire van bekende zeemansliedjes en Hollandse meezingers bezorgde het koor de aanwezige ouders een gezellige avond.

Financiële bijdrage

Na afloop van het optreden overhandigde voorzitter Guus Swagemakers van het koor een cheque van 1500 euro aan Regine Beijer, één van de oprichters van het Platform, en mantelzorgconsulent Tessa Wobma van de Kap. Het Platform gaat de financiële bijdrage van het matrozenkoor inzetten voor een maandelijkse activiteit voor ouders met een zorgintensief kind. Het Platform wordt daarbij ondersteund door vrijwilligersorganisatie de Kap en MEE Veluwe. De eerstvolgende bijeenkomst is op maandag 6 februari van 19:30 tot 21:30 uur. Houd voor meer informatie de agenda in de gaten.