Ontspannen avondje bowlen voor ouders zorgintensief kind

Maandag 3 april zijn de ouders die zich hebben aangesloten bij het Platform KrachtigApeldoorn sportief bezig geweest. Ouders die in het dagelijks leven vooral veel bezig zijn met de intensieve zorg voor hun kind, hebben lekker kunnen ontspannen tijdens een avondje bowlen.

De avond begon om 19:15 uur met een kopje thee en koffie, vervolgens zijn de ouders van 20:00 uur tot 21:00 uur wezen bowlen en hebben ze de avond afgesloten met lekkere hapjes en een drankje. Tussen het bowlen door werd er met elkaar gesproken en gelachen, waardoor het bowlen soms even werd vergeten. Het was mooi om te zien dat onbekenden, bekenden, kennissen en partners middels deze avond bij elkaar kwamen en ontspanning hebben kunnen vinden. “Ik ben blij dat ik ben gegaan. Het voelde echt als een uitje, even niet bezig zijn met zorgen voor een ander, maar zorgen voor mezelf”, aldus een ouder.

Hou voor de volgende bijeenkomst van het Platform KrachtigApeldoorn de website van de Kap in de gaten (www.dekap.nl). Mocht je liever via de mail op de hoogte gehouden worden, meld je dan aan bij Tessa of Laura. Bij hen kun je ook je ideeën kwijt voor een volgende thema- of ontmoetingsbijeenkomst van het Platform KrachtigApeldoorn.