Themabijeenkomst Persoonsgebonden Budget (PGB)

Ben je ouder of verzorger van een zorgintensief kind en heb je vragen over het Persoonsgebonden Budget (PGB)? Kom dan op maandag 5 juni naar de themabijeenkomst van Platform KrachtigApeldoorn.

Wat is een PGB en voor wie is het geschikt? Waar vraag je een PGB aan? Wat kun je met een PGB inkopen? Het PGB kan complex zijn. Margot Bos van PerSaldo, de landelijke vereniging van mensen met een persoonsgebonden budget (pgb), zal tijdens de bijeenkomst op al deze vragen antwoord geven.

De themabijeenkomst vindt plaats in Het Kristal, gelegen aan de Distelvlinderlaan 200 in Apeldoorn. De avond begint om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) en duurt tot 21:30 uur. De toegang is gratis. Om deel te nemen aan deze avond kun je je aanmelden bij Tessa Wobma.

Platform KrachtigApeldoorn

Platform KrachtigApeldoorn is een organisatie die zich inzet voor ouders en verzorgers van zorgintensieve kinderen. Het platform biedt ondersteuning, informatie en organiseert bijeenkomsten om ouders en verzorgers te helpen bij het navigeren door het zorglandschap en het vinden van passende oplossingen voor hun kinderen.