Themabijeenkomst Platform KrachtigApeldoorn

Speciaal voor ouders met een zorgintensief kind organiseert Platform KrachtigApeldoorn op maandag 6 maart de themabijeenkomst ‘Wie ben jij als ouder?’. Tijdens deze bijeenkomst gaan de ouders met elkaar in gesprek met behulp van het ‘Ouderschapsspel’. Een spel waarbij aan de hand van fotokaartjes verschillende onderwerpen aan bod komen. De avond wordt geleid door twee ervaren ouders en per groep zijn er 4 tot 6 deelnemers.

KrachtigApeldoorn is een platform dat is opgezet door ouders met een zorgintensief kind vanuit de gedachte dat zij hun ervaring en advies kunnen delen rondom bijvoorbeeld het regelen van hulpmiddelen of een speciale woonvorm voor een kind dat intensieve zorg nodig heeft. Maar ook om erkenning en herkenning bij elkaar te vinden. De initiatiefnemers hebben de afgelopen bijeenkomsten gemerkt dat vooral het ontmoeten en delen van verhalen als zeer waardevol wordt ervaren. Platform KrachtigApeldoorn wordt ondersteund door de Kap en Stichting MEE Samen.

De bijeenkomst op maandag 6 maart is van 19:30 uur tot 21:30 uur in Ontmoetingsplek Het Kristal aan de Distelvlinderlaan 200 in Apeldoorn (inloop vanaf 19:15 uur). Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Laura Wenneker of Tessa Wobma.