Gratis vervoer naar Koninklijk Concert in Oranjepark

Op zaterdag 13 juli 2024 organiseert Stichting Koninklijk Apeldoorn samen met de Koninklijke Marechaussee een groots concert  in het Oranjepark. Het concert zal eindigen met echte kanonnen en het spel van beiaardier Boudewijn Zwart op zijn mobiele carillon. Het belooft daarom een echt spektakel te worden, bijzonder om bij te wonen.

Het concert wordt door de Koninklijke Marechaussee aangeboden ter gelegenheid van het 210-jarig bestaan en de goede relatie met de gemeente Apeldoorn.

Een Royal Concert en hoogtepunt in het kader van het 25-jarig bestaan van Stichting Koninklijk Apeldoorn. Ze kunnen alvast verklappen dat ze zullen eindigen met de spectaculaire Ouverture 1812 van Pjotr I. Tschaikowski, inclusief de kanonnen van de Saluutbatterij Naarden en het spel van beiaardier Boudewijn Zwart op zijn mobiele carillon. Dirigent van het orkest is kapitein Peter Kleine Schaars.

Het concert is gratis toegankelijk en iedereen is welkom. Het concert vindt plaats voor de muziekkoepel in het Oranjepark. Vanaf 14.00 uur wordt iedereen welkom geheten door het spel van de beiaardier. Het concert zal rond 17.00 uur afgelopen zijn.

GRATIS STOEL MET LEUNING

Stichting Koninklijk Apeldoorn reserveert 100 plekken (stoelen met leuning) voor ouderen. In de pauze (van 15.30 tot 16.00 uur) krijgen zij een kop koffie/thee en een versnapering. Toiletten zijn aanwezig, maar houd er rekening mee dat dit wel een aantal minuten lopen is.

GRATIS VERVOER

Bent u slecht ter been en/of niet mobiel? Rotary Apeldoorn wil Apeldoorners die graag het concert bij willen wonen – maar er zelf niet makkelijk kunnen komen – thuis ophalen en na afloop weer thuis afzetten.

AANMELDEN

Wilt u graag een stoel (met leuning) reserveren? Of gebruik maken van de ophaal- en thuisbrengservice van Rotary Apeldoorn? Stuur dan een e-mail naar Eric Kremer, Coördinator Vrijwilligers: e.kremer@dekap.nl.

Eric

Eric Kremer

Coördinator vrijwilligers, HulpSaam – ZW, NW en dorpen

Eric Kremer, Coördinator Vrijwilligers van de Kap, zorgt er graag voor dat u een fijn plekje krijgt bij het concert en/of dat u thuis wordt opgehaald (en weer wordt thuisgebracht na afloop)!