Wandelen met Harrie

Samen genieten van de frisse lucht, de natuur en elkaars gezelschap en steun, zodat je je mantelzorgtaken beter aankunt, dat is het doel van de wandelclub speciaal voor mantelzorgers onder leiding van Harrie Groothuis.

Wandelen is meer dan alleen een sportieve hobby om fit te blijven. Voor mantelzorgers kan het een welkome vorm van ontspanning zijn en een manier om hun mentale gezondheid te ondersteunen. De wandelclub biedt een welkome afleiding van de dagelijkse zorgen en geeft mantelzorgers de mogelijkheid om even op adem te komen.

Mooie route

Vrijwilliger Harrie Groothuis probeert iedere maand een mooie route van ongeveer vijf kilometer uit te zetten. Maar natuurlijk mogen de deelnemers ook zelf meedenken over een mooie route. De wandelclub start op een centraal punt in Apeldoorn met een kop koffie of thee en gaat vervolgens – in een gewoon wandeltempo – op pad.

Tijdens het wandelen hebben de deelnemers de gelegenheid om te genieten van de omgeving. Het rustige tempo biedt tevens de perfecte gelegenheid om ervaringen te delen, een praatje te maken en waardevolle tips uit te wisselen. Het is een informeel samenzijn waar niet alleen de benen worden gestrekt, maar ook de geest wordt verlicht.

Meld je aan

Harrie roept mantelzorgers in Apeldoorn op om zich aan te melden voor deze verkwikkende wandelclub. Of je nu behoefte hebt aan een luisterend oor, nieuwe contacten wilt leggen of gewoon wilt genieten van een gezonde wandeling, iedereen is welkom. De deelname aan de wandelclub is gratis.

Voor meer informatie of om je aan te melden, kun je contact opnemen met Monique Steunenberg via telefoonnummer 055 529 55 20 of een e-mail sturen naar m.steunenberg@dekap.nl. Neem die welverdiende pauze en ontdek hoe samen wandelen een positieve invloed kan hebben op jouw welzijn als mantelzorger.