Het Alzheimer Trefpunt is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek over dingen die u meemaakt of die u bezighouden. Afwisselend worden er verschillende onderwerpen behandeld.

Op dinsdag 9 april is het thema:
Hoe is het om dementie te krijgen of te hebben?

Wat gebeurt er als je serieus last van je geheugen krijgt en je door de huisarts wordt doorverwezen naar een specialist in het ziekenhuis? Als de diagnose dementie wordt gesteld, verandert er ineens veel voor jou en je naasten. Hoe kun je dan toch positief naar de toekomst blijven kijken en wat kan jou daarbij helpen of ondersteunen? Tijdens deze avond gaan we in gesprek met een deelnemer van DemenTalent die kortgeleden dit traject heeft doorlopen.

Iedere tweede dinsdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) bent u van harte welkom bij Woonzorgcentrum Loohof aan de Koning Lodewijklaan 2 in Apeldoorn.

De toegang is gratis, u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Meer weten? Neem dan contact op met Monique Steunenberg: 06 – 40730579.

Het Alzheimer Trefpunt wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe, Atlant Zorggroep, De Kap, Talma Borgh, Vérian en Zorggroep Apeldoorn en omstreken.