Het Alzheimer Trefpunt is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek over dingen die u meemaakt of die u bezighouden. Afwisselend worden er verschillende onderwerpen behandeld.

Op dinsdag 13 augustus is het thema: Met zinvolle activiteiten de dag door.

Als u zorgt voor een naaste met dementie, bent u soms op zoek naar ‘de juiste activeringsknop’. U wilt uw naaste graag actief bezig houden, maar u weet niet altijd hoe. Met het thema van deze avond geeft Heidi Nusselder uitleg over hoe u zinvol contact kunt maken en uw naaste kunt (re)activeren. Zij heeft hier veel ervaring in opgedaan en mede daardoor zinvolle, seizoengerichte activiteiten en gesprekskaarten ontwikkeld.

Voorbeelden hiervan kunnen deze avond worden uitgeprobeerd en desgewenst ook aangeschaft, zodat u het thuis direct kunt gebruiken. U krijgt tips, handvatten (wat wél en juist níet te doen) en er is ruimte voor vragen en uitwisseling van ervaringen.

Iedere tweede dinsdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) bent u van harte welkom bij Woonzorgcentrum Loohof aan de Koning Lodewijklaan 2 in Apeldoorn.

De toegang is gratis, u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Meer weten? Neem dan contact op met Monique Steunenberg: 06 – 40730579.

Het Alzheimer Trefpunt wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe, Atlant Zorggroep, De Kap, Talma Borgh, Vérian en Zorggroep Apeldoorn en omstreken.