Mindfulness leert je op een vriendelijke manier stil te staan, stil te zitten in de maalstroom van je dagelijks leven en je bewust te worden van wat er in het huidige moment gaande is, zonder daarover te hoeven oordelen.

Door je bewust te worden ontstaat er ruimte en inzicht, wat een eerste stap is om de dingen anders te doen dan je ze altijd deed. Zo leer je uit je automatische patronen te stappen (met name die waar je ontevreden over bent) en bewust te reageren. Mindfulness brengt meer rust en kalmte in het leven.

In drie online sessies o.l.v. mindfulness- en compassietrainer Martha Pastink krijg je de basis van de mindfulness uitgelegd en worden er oefeningen gedaan. De nadruk in deze sessies ligt op ontspanning en vriendelijke aandacht.

De oefeningen die we tijdens de bijeenkomsten doen worden opgenomen en later per mail aan u toegestuurd. Zo kunt u er op andere momenten opnieuw gebruik van maken.

Het drieluik Mindfulness voor Mantelzorgers is op maandag 24 april, 8 mei en 22 mei van 19:30 tot 21:00 uur en is online te volgen via Microsoft Teams. Inloggen kan vanaf 19:15 uur

Uiterlijk 1 dag voor het webinar ontvang je de uitnodiging met de link. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@dekap.nl of te bellen met de Kap: 055 529 55 20.