Op zaterdag 13 juli 2024 organiseert Stichting Koninklijk Apeldoorn samen met de Koninklijke Marechaussee een groots concert  in het Oranjepark. Het concert wordt door de Koninklijke Marechaussee aangeboden ter gelegenheid van het 210-jarig bestaan en de goede relatie met de gemeente Apeldoorn.

Het concert zal eindigen met echte kanonnen en het spel van beiaardier Boudewijn Zwart op zijn mobiele carillon. Het belooft daarom een echt spektakel te worden, bijzonder om bij te wonen.

Het concert is gratis toegankelijk en iedereen is welkom. Dirigent van het orkest is kapitein Peter Kleine Schaars. Het concert vindt plaats voor de muziekkoepel in het Oranjepark. Vanaf 14.00 uur wordt iedereen welkom geheten door het spel van de beiaardier.

SPECIAAL VERVOER VOOR HUPLVRAGERS VAN DE KAP
Stichting Koninklijk Apeldoorn reserveert 100 plekken (stoelen met leuning) voor ouderen. In de pauze (van 15.30 tot 16.00 uur) krijgen zij een kop koffie/thee en een versnapering. Toiletten zijn aanwezig, maar houd er rekening mee dat dit wel een aantal minuten lopen is. Rotary Apeldoorn heeft aangeboden om onze hulpvragers – die moeilijk ter been of niet mobiel zijn – thuis te willen ophalen en na afloop ook weer thuis af te zetten.

Wilt u hier gebruik van maken? Stuur dan een e-mail naar Eric Kremer, Coördinator Vrijwilligers: e.kremer@dekap.nl.