Voor de corona-periode had de Kap een actieve en gezellige wandelgroep specifiek voor mantelzorgers die met elkaar konden sparren over onderwerpen die op hun pad komen bij het zorgen voor een naaste. Denk hierbij aan de emoties, de beslissingen die je moet nemen, maar ook alle administratieve regelingen die op je af komen. We vinden het tijd om deze activiteit nieuw leven in te blazen!

Een kort moment met elkaar optrekken, elkaars zorgen wat te verlichten en om alles wat op je afkomt wat beter aan te kunnen. Dat is het doel van deze gezellige wandelgroep!

Op dinsdag 5 maart starten we om 10.00 uur met de nieuwe Mantelzorg Wandelgroep (5 km). De eerste keer starten we vanaf de Kap, maar wellicht de volgende keer in een van de omliggende dorpen middenin de natuur.

Meedoen is gratis. De enige kosten die je maakt, zijn eventueel een bak koffie onderweg en/of de benzine om naar de locatie toe te rijden. Mocht dit een probleem zijn, neem dan contact op met Monique Steunenberg: m.steunenberg@dekap.nl of 06 – 407 305 79. Want iedereen moet mee kunnen doen!

Harrie Groothuis is de coördinator van de wandelgroep. Hij zal een mooie route uitzetten.

Aanmelden en meer informatie via Monique Steunenberg.