1 op de 4 medewerkers combineert werk met mantelzorg, zoals de zorg voor een partner, familielid of zorgintensief kind. Veel medewerkers zien zichzelf niet als mantelzorger, het is vanzelfsprekend en het is privé. Zorgtaken thuis zijn voor veel medewerkers prima te combineren met hun baan, maar kunnen wel invloed hebben op hun welbevinden.

Op donderdag 24 november wordt een Meet-up georganiseerd samen met wethouder Anja Prins namen de Gemeente Apeldoorn. Tijdens deze bijeenkomst worden voordelen en uitdagingen vanuit het perspectief van medewerker én werkgever besproken. In deze meet-up gaan we in gesprek met elkaar! 

Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst en concrete handvatten krijgen hoe te starten met het agenderen, bespreekbaar maken en borgen van deze ontwerpen binnen jouw bedrijf? Wil je weten welke concrete tools er zijn en wil je ervaringen uitwisselen met andere collega-bedrijven? Meld je aan dan voor de eerste Meet-up op 24 november van 16:00 tot 17:30 uur bij Impact Plek Apeldoorn aan de Vlijtseweg 128A in Apeldoorn.

Meld je aan door een mail te sturen naar Joost Leferink dan houden we je op de hoogte van het programma.