Als je 18 wordt, ben je voor de wet volwassen. Ook als je een beperking hebt en/of veel zorg nodig hebt. Wat betekent het voor jou als ouder of verzorger van een zorgintensief kind dat bijna 18 jaar wordt? Waar krijg je mee te maken? Waar kun je terecht en wat heb je nodig?

Op maandag 2 oktober organiseert Platform KrachtigApeldoorn een themabijeenkomst over dit onderwerp. Arzu Uyar en Gonnie Hertgers van MEE Samen informeren de ouders over een aantal belangrijke onderwerpen zoals: leren en werken, financiële zaken, juridische zaken en de Wet langdurige Zorg (WLZ).

De themabijeenkomst is in de Julianakerk aan de Deventerstraat 91, begint om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur).

Aanmelden

Je kunt voor deze avond aanmelden bij Tessa Wobma (t.wobma@dekap.nl) of bij Donate van Rijswijk (d.vanrijswijk@meesamen.nl). Heb je vragen over dit onderwerp, dan kun je deze bij aanmelding vermelden. Arzu en Gonnie zullen hier tijdens hun presentatie op ingaan. Ook is er op de avond zelf voldoende ruimte voor het stellen van vragen.