Roos Radeloos is een 14-jarige puber. Net als haar leeftijdsgenoten gaat ze naar school, heeft ze een smartphone en is ze wel eens onzeker of rebels. Maar Roos heeft een geheim. Bijna niemand weet dat ze thuis een zieke vader heeft voor wie ze zorgt.Roos maakt zich veel zorgen over hem en over haar eigen toekomst. Is er iemand die haar met al haar zorgen ziet? Iemand die naar haar luistert? En ook: durft Roos om hulp te vragen? Het is een indrukwekkende voorstelling.

De theatervoorstelling “Roos Radeloos” geeft een inkijkje in het leven van jonge mantelzorgers: kinderen en jongeren die opgroeien met een zorgsituatie thuis. De voorstelling draagt bij aan de (h)erkenning van jonge mantelzorgers. De voorstelling is bedoeld voor iedereen die zelf jonge mantelzorger is of privé of beroepsmatig te maken heeft met jonge mantelzorgers. Bijvoorbeeld ouders, leerkrachten, pedagogisch medewerkers, sportcoaches en maatschappelijk werkers.

Inloop vanaf 15.30 uur.

Na afloop van de voorstelling kunnen bezoekers tijdens de napraat (tot 17.30 uur) in gesprek gaan met elkaar, de acteurs en met de medewerkers van Stichting de Kap.

Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Joost Leferink.