Café Doodgewoon en Gigant organiseren de jaarlijkse zomerfilmavond dit jaar op dinsdag 23 juli.

Over de film
Colin Firth en Stanley Tucci zijn fenomenaal als Sam en Tusker, die in SUPERNOVA samen hun weg moeten vinden in een leven dat langzaam uit hun handen glijdt. Sam en Tusker zijn al 20 jaar samen en trekken in een camper door Engeland. Ze bezoeken familie, vrienden en plaatsen uit hun verleden, maar het is geen gewone vakantie. Deze tijd die ze samen hebben, is het belangrijkste in hun leven geworden. Tusker’s dementie is de laatste jaren erger geworden en de reis door het verleden moet ruimte maken voor een onzekere toekomst. Geheimen worden onthuld, plannen vallen in duigen en hun liefde biedt geen vanzelfsprekende oplossing meer. Ze moeten zich afvragen wat het betekent lief te hebben in de schaduw van een ingrijpende ziekte.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=eRvqBV49BFY
Datum: dinsdag 23 juli 2024
Zomerfilm:
SUPERNOVA
Locatie: Gigant, Nieuwstraat 377 in Apeldoorn
Tijd:  aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Kosten: vriendentarief en gratis kop koffie of thee voor aanvang van de film

Koop hier je kaartje voor deze prachtige film!

Over Café Doodgewoon
Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Oost -Veluwe waar informatieve thema’s over de laatste levensfase en palliatieve zorg besproken worden. Hier nemen we de tijd en ruimte om thema’s rond dood en sterven te bespreken. Mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden voor dit thema zijn van harte welkom. Er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners en vrijwilligers aanwezig van de Kap en hospice Apeldoorn.

Het netwerk palliatieve zorg Oost Veluwe organiseert deze avonden in Apeldoorn, die financieel mogelijk gemaakt worden door de gemeente Apeldoorn.