Word bedrijfspartner

Met jouw bedrijf investeren in de Apeldoornse samenleving en concrete invulling geven aan het MVO-beleid of de SROI-verplichting? Als bedrijvenpartner van de Kap kan dat. Door met ons samen te werken realiseer je lokale impact. Dit doe je door Apeldoorners die een extra steuntje in de rug nodig hebben praktisch of financieel te steunen. Hierdoor kunnen zij volwaardig meedoen in onze mooie stad.
Je kunt op verschillende manieren met ons samenwerken. Wij maken hierin onderscheid aan de hand van drie M’s: mensen, middelen en munten.
 

Mensen

Medewerkers kunnen zowel eenmalig als flexibel aan de slag. Zij kunnen bijvoorbeeld met een team wekelijks boodschappen voor iemand doen, een uitje voor jonge mantelzorgers organiseren of een training verzorgen.

 

Middelen

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het beschikbaar stellen van ruimtes, het leveren van goede laptops of het verzorgen van drukwerk.

 

Munten

We zijn ook heel blij met financiële bijdragen. Maak bijvoorbeeld een uitje voor vrijwilligers en/of hulpvragers mogelijk.

 

Werk & Mantelzorg

1 op de 4 werknemers combineert werk met mantelzorgtaken. Samen kunnen we ook jouw organisatie mantelzorgvriendelijk maken. Lees er hier meer over.

Wil je meer informatie of een keer doorpraten over de mogelijkheden? Neem contact op met Lineke Maat.

Lineke

Lineke Maat

Directeur, De Kap

Stuur een e-mail of bel me voor een afspraak.