Wereld Alzheimer Dag staat dit jaar in het teken van ‘Samen in beweging’. Bewegen is in je eentje al leuk en gezond; samen is het zelfs extra goed voor het brein. Daarom komt Olga Commandeur op woensdag 18 september naar onze regio om samen met zoveel mogelijk mensen in beweging te komen. Doe je mee?

In haar beweegsessies laat Olga je ervaren wat een goede beweeghouding is en wat dat met je doet. Op een speelse, humoristische wijze leer je over het belang van bewegen. Ook laat Olga zien dat bewegen in alledaagse activiteiten zit en hoe leuk dat is. Huis-, tuin- en keukenfitness dus. Want je hoeft echt niet per se naar de sportschool om gezond bezig te zijn. Iedereen is welkom!

Woensdag 18 september van 13.30 tot 14.30 uur in de nieuwe Markthal op het Marktplein Apeldoorn

We gaan heerlijk op muziek bewegen, zodat je ervaart dat je zelf een grote bijdrage kunt leveren aan je eigen kwaliteit van leven en gezondheid. Met een glimlach en een goed gevoel ga je daarna weer verder.

Deelname is gratis. De sessie is laagdrempelig. Iedereen kan meedoen, ook mensen met een rollator of scootmobiel.

De organisatie is in handen van Alzheimer Nederland Oost Veluwe, in samenwerking met de Kap, gemeente Apeldoorn, Verian, Home Instead thuisservice en Talma Borgh.

Fijn als je je even wilt aanmelden via: wereldalzheimerdag055@gmail.com