Het Alzheimer Trefpunt is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. Je ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek over dingen die je meemaakt of die jou bezighouden. Afwisselend worden er verschillende onderwerpen behandeld.

Op dinsdag 8 oktober is het thema: Vervangende mantelzorg

Om de zorg voor jouw naaste langer vol te kunnen houden is het van groot belang om goed voor jezelf, als mantelzorger, te zorgen. Er is veel mogelijk, ondersteuning in de thuissituatie of bijvoorbeeld het tijdelijk gaan logeren van jouw naaste die zorg nodig heeft. Over deze vervangende mantelzorg, ook wel respijtzorg genoemd, komen Rita Adema, Ilse van der Zwet (beiden van Klein Geluk), Karin Storm en Monique Steunenberg (beiden van De Kap) u informeren.

Iedere tweede dinsdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) ben je van harte welkom bij Woonzorgcentrum Loohof aan de Koning Lodewijklaan 2 in Apeldoorn.

De toegang is gratis, je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Meer weten? Neem dan contact op met Monique Steunenberg: 06 – 40730579.

Het Alzheimer Trefpunt wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe, Atlant Zorggroep, De Kap, Talma Borgh, Vérian en Zorggroep Apeldoorn en omstreken.