Samenwerking

Toedekken

Gezamenlijke inzet

Drie organisaties hebben een prachtig staaltje samenwerking laten zien in het organiseren van de zorg voor een terminaal zieke vrouw.

Lees verder
StadsAkkers

Win-win samenwerking

Dankzij de samenwerking tussen zijn hulpverlener en MaatjesApeldoorn vond Tjeerd vrijwilligerswerk dat goed aansloot bij zijn passie voor de natuur.

Lees verder
Angry wife scolding blaming upset husband of unpaid bills

Thuisadministratie

Ger Roelofsma deelt zijn ervaring als vrijwilliger Thuisadministratie en benadrukt de onschatbare waarde van samenwerken met andere instanties.

Lees verder
Foto inspiratieontbijt

Inspiratieontbijt 2023

Vrijwilligers en beroepskrachten van Apeldoornse zorg- en welzijnsorganisaties gingen met elkaar in gesprek over samenwerking.

Lees verder
Breakfast with fresh croissants and cup of coffee

Inspiratieontbijt 7 december

Hoe zorgen we voor een goed ‘samenspel’ tussen vrijwilligers en beroepskrachten? Daarover brainstormen we op donderdagochtend 7 december.

Lees verder
Screenshot Truus

Aandacht voor doneeractie

Het actualiteitenprogramma GLD Nieuws besteedt aandacht aan de actie ‘Doneer een kopje koffie’ van horecagelegenheid Guusje en stichting de Kap.

Lees verder
Sjoerd Havenaar v2

Mooie samenwerking

Sjoerd Havenaar van MEE Samen ontvangt uit handen van Karin Gasseling een mooi plant als dank voor de fijne samenwerking.

Lees verder
Vigilat+Guusje

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Medewerkers van Vigilat Beveiligingen en horecagelegenheid Guusje gaan als vrijwilliger aan de slag.

Lees verder
administratie-2

Samen strijden tegen armoede en schulden

Schuldhulpmaatje, de Kap en Humanitas, hebben in april van dit jaar een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Met deze samenwerking streven ze.

Lees verder