Het Alzheimer Trefpunt is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek over dingen die u meemaakt of die u bezighouden. Afwisselend worden er verschillende onderwerpen behandeld.

Op dinsdag 9 juli is het thema: Loslaten in vertrouwen.

Hoe doe je dat bij dementie? Hoe accepteer je veranderingen van je ouder, je partner, je naaste? En hoe laat je diegene los, als vasthouden onmogelijk wordt? In het gelijknamige boek staan 50 korte verhalen over hoe een proces van afscheid tot nieuwe toenadering leidt.

Onze gastspreker van deze avond, Terri van Ommen, geeft trainingen en lezingen op het gebied van ‘meebewegen met dementie’. Vanuit persoonlijke en professionele ervaring geeft ze steun en inspiratie aan mantelzorgers, begeleiders en zorgpersoneel.

Iedere tweede dinsdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) bent u van harte welkom bij Woonzorgcentrum Loohof aan de Koning Lodewijklaan 2 in Apeldoorn.

De toegang is gratis, u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Meer weten? Neem dan contact op met Monique Steunenberg: 06 – 40730579.

Het Alzheimer Trefpunt wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe, Atlant Zorggroep, De Kap, Talma Borgh, Vérian en Zorggroep Apeldoorn en omstreken.