Het Alzheimer Trefpunt is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. Je ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek over dingen die je meemaakt of die jou bezighouden. Afwisselend worden er verschillende onderwerpen behandeld.

Op dinsdag 10 december is het thema: kerst.

Trouwe bezoekers weten al dat het Alzheimer Trefpunt Apeldoorn in december een avond in Kerstsfeer is. Natuurlijk is er een feestelijk hapje en drankje, er is muziek en (Kerst)zang en ook een verrassing behoort tot de mogelijkheden. Hoe het er precies uit gaat zien houden we nog even geheim, maar het hoofddoel van deze avond is met elkaar gezellig samenzijn, op weg naar het Kerstfeest, het oudjaar en het nieuwe jaar.

Iedere tweede dinsdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) ben je van harte welkom bij Woonzorgcentrum Loohof aan de Koning Lodewijklaan 2 in Apeldoorn.

De toegang is gratis, je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Meer weten? Neem dan contact op met Monique Steunenberg: 06 – 40730579.

Het Alzheimer Trefpunt wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe, Atlant Zorggroep, De Kap, Talma Borgh, Vérian en Zorggroep Apeldoorn en omstreken.