Het Alzheimer Trefpunt is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek over dingen die u meemaakt of die u bezighouden. Afwisselend worden er verschillende onderwerpen behandeld.

Op dinsdag 10 september is het thema: Meebewegen op muziek

Een aangenamer dagelijks leven creëren voor ouderen, met name voor mensen met fysieke of mentale beperkingen, zoals dementie. Dat is de doelstelling van dansdocente Juliëtte Nieboer.  Samen met neuroloog Els Vriens brengt zij mensen letterlijk in beweging. Vanuit eigen kracht en mogelijkheden, rekening houdend met ieders sterkte, behoefte en beperking.

De relatie tussen beweging, dans, muziek en plezier leidt tot verbetering, zowel sociaal, fysiek en mentaal. Ervaar zelf deze laagdrempelige workshop waaraan iedereen kan meedoen. Vorig jaar een groot succes, met blije en tevreden gezichten bij de deelnemers

Iedere tweede dinsdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) bent u van harte welkom bij Woonzorgcentrum Loohof aan de Koning Lodewijklaan 2 in Apeldoorn.

De toegang is gratis, u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Meer weten? Neem dan contact op met Monique Steunenberg: 06 – 40730579.

Het Alzheimer Trefpunt wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe, Atlant Zorggroep, De Kap, Talma Borgh, Vérian en Zorggroep Apeldoorn en omstreken.